Δευτέρα, Απριλίου 2

Ολοκλήρωσαν τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις τους Ηρακλής-Εθνοφρουρρός


Σε ένα παιχνίδι χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, σήμερα το απόγευμα στα Τζαννάτα, Ηρακλής Πρόννων – Εθνοφρουρός ολοκλήρωσαν τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και πάνε νωρίς-νωρίς μαζί με την Έρυσσο για διακοπές, αφού δεν κατάφεραν να μπουν στην τελική 4αδα.
Νικητές αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι εύκολα με σκορ 5-0!
Εκτός μάλιστα από αυτό το τρίποντο κατάφεραν να ανέβουν ακόμη μια θέση ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα της τελικής κατάταξης στην κανονική περίοδο, τερματίζοντας τελικά στην 5η θέση.
Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι, ήταν μέτριο και τους γηπεδούχους καλύτερους να παίρνουν μια εύκολη, όσο και δίκαιη νίκη.
Οι φιλοξενούμενοι, που παρατάχθηκαν με εννιά ποδοσφαιριστές, ούτε σε αυτό το παιχνίδι κατάφεραν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα και έτσι τερματίζουν στην τελευταία θέση, μετρώντας 12 ήττες σε 12 αγώνες, στην πρώτη παρουσία της ιστορίας τους στο τοπικό ποδόσφαιρο και μάλιστα με -3 που θα εκτίσουν στο νέο πρωτάθλημα!
Ιδιαίτερη κριτική σε ένα παιχνίδι που δεν είχε κανένα ενδιαφέρον δεν μπορεί να γίνει έτσι να σταθούμε μόνο στα γκολ του αγώνα.
Τέλος να τονίσουμε την παρουσία πολύ κόσμου στην κερκίδα των Τζαννάτων.
Τα γκολ
Το 1-0 θα πετύχει στο 6’ ο Ραπάι με κοντινό πλασέ.
Το 2-0 στο 18’ ο Δημητράτος με τεχνικό σουτ από δεξιά στην απέναντι γωνία του Τζωρτζάτου.
Το 3-0 Μέριανος με ένα καταπληκτικό μονοκόμματο σουτ στη κίνηση.
Ο Ν. Στάβερης στο 45’ με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ στην έξοδο πέτυχε το 4-0 και ο ίδιος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή στο 82’ θα κλείσει το σκορ στο τελικό 5-0 με εντυπωσιακό πλασέ.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραίσκος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Π. Κομητόπουλο
Οι συνθέσεις
Ηρακλής:(Κ. Βανδώρος), Γιαννάκης, θεοδωρράτος, Χελάι, Μέριανος, Ρασσιάς Γ. (70’ Πετράτος Ι.), Ραπάι, Δημητράτος, Τότολος, Καμπίτσης (70’ Ραπάι Ρ.), Στάβερης Ν., Ζήσος.
Εθνοφρουρός:(-), Τζωρτζάτος Ν., Μαμασούλας Α., Βασάλας, Γιώργο, Τόκος, Ζαπάντης, Γασπαρινάτος, Λύτρας, Μαμασούλας Ν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου