Κυριακή, Απριλίου 1

Σημαντική νίκη με το "καλημέρα" στα playoffs για τα Διλινάτα 2-0 τα Φωκάτα


Σημαντική νίκη για την πορεία τους στη συνέχεια των playoffs, πέτυχαν σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές, τα Διλινάτα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, μάλιστα αύξησαν τη διαφορά από τους 2 βαθμούς στους 3 μιας και η Εικοσιμία επιβλήθηκε των Πρόννων με σκορ 2-1.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο με δυνατές μονομαχίες, διαμαρτυρίες δύναμη και αγωνία.
Φάσεις και γκολ
Ένα φάουλ από αριστερά του Λουλάι στο 20’, θα βρει στην περιοχή και σε καλή θέση τον Αδηλίνη, ο οποίος θα πιάσει την κεφαλιά, όμως η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από την εστία των Διλινάτων.
Στο 22’ ο Κλειτογιάννης από αριστερά θα βρει τον Βουκελάτο, περίπου στο σημείο του πέναλτι και έτοιμο να σκοράρει, όμως ο Αδηλίνης τελευταία στιγμή θα του «κλέψει την μπουκιά από το στόμα», αφού προλαβαίνει να διώξει την μπάλα κόρνερ.
Ο Τούρλας στο 25’ εκτελεί το κόρνερ στην περιοχή, ο Βουκελάτος θα πεταχτεί και θα σουτάρει στην κίνηση, αλλά η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.
Στο 30’ ο Λ. Καλαφάτης θα σώσει την εστία του στο φάουλ που εκτελεί ο Γεροκωσταντής, πετώντας δύσκολα την μπάλα πάνω από την εστία του κόρνερ.
Δυο λεπτά αργότερα, οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα πάρουν κεφάλι στο σκορ σε μια περιπετειώδη φάση.
Ο Τούρλας εκτελεί το φάουλ από δεξιά, ο Χρ. Τζωρτζάτος θα κάνει την γυριστή κεφαλιά που αποκρούεται δύσκολα από τον Μαρκαντωνάτο και τη βοήθεια της οριζόντιας δοκού, ο Δημ Τζωρτζάτος που γίνεται κάτοχος της μπάλας με νέο πλασέ θα στείλει και πάλι στο δοκάρι με πιο τυχερό αυτή την φορά τον Χρ, Τζωρτζάτο και με πλασέ να πετυχαίνει το 0-1.
Αυτό το 0-1 θα είναι και σκορ ημιχρόνου, μιας και ως τη λήξη του δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο.
Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 60’ τα Φωκάτα θα διαμαρτυρηθούν σε μια μονομαχία των Παπαδάτου – Δημ. Τζωρτζάτου στην περιοχή, για πέναλτι, όμως ο κ. Μαγουλάς έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.
Στο 63’ ένα δυνατό μαρκάρισμα του Παπαδάτου στο χώρο του κέντρου θα φέρει κάποια νεύρα, αλλά ευτυχώς μέχρις εκεί.
Στο 75’ ο Τούρλας θα κάνει το σουτ, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικά σώματα παίρνει ύψος, ο Βουκελάτος πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα καταλήγει άουτ, λίγο πάνω από την εστία των γηπεδούχων.
Ο Διον. Τζωρτζάτος στο 78’ θα βρει τον Βουκελάτο στην περιοχή, αυτός αποφεύγει τον Μαρκαντωνάτο, όμως από πολύ πλάγια στέλνει με πλασέ την μπάλα άουτ.
Ο Διον. Τζωρτζάτος θα είναι ο σκόρερ του 0-2 για τα Διλινάτα με πλασέ απέναντι από τον Μαρκαντωνάτο.
Τέλος το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί με μια εντυπωσιακή επέμβαση του Μαρκαντωνάτου στο σουτ του Ε. Καλαφάτη, μετά από την κάθετη πάσα του Τούρλα.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Χατζηγεωργίου και Δ. Καλαφάτη.
Οι συνθέσεις
Φωκάτα:(Δ. Γαρμπής), Μαρκαντωνάτος, Τριανταφυλλίδης, Λουλάι 978’ Γιαννάτος), Αδηλίνης, Μαρκάτος, Ντουκάι, Γεροκωσταντής (65’ Αραβαντινός), Σελενίτσας, Παπαδάτος, Βαγγελάτος, Αλεξάτος (56’ Αποστόλου).
Διλινάτα:(Χρ. Τζωρτζάτος), Καλαφάτης Λ., Τζωρτζάτος Φ. (76’ Καλαφάτης Ε.), Αναλυτής Θ., Τζωρτζάτος Δημ., Τζωρτζάτος Χρ. (46’ Χαραλαμπόγλου), Κλειτογιάννης, Τούρλας, Τζωρτζάτος Γερ., Ντεντλάλα (67’ Τζωρτζάτος Κ.), Τζωρτζάτος Διον., Βουκελάτος.
Εικόνες









Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου