Δευτέρα, Απριλίου 16

Με το "δεξί" στα playoffs ο Πυλαριακός 4-1 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς


Ένας σοβαρός Πυλαριακός, σήμερα το απόγευμα στην πρεμιέρα του στα playoffs Β’ κατηγορίας, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητας του, στον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και τελικά επικράτησε σχετικά εύκολα με σκορ 4-1.
Μια νίκη που τον φέρνει στη δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας αυτής της σειράς, ισόβαθμος της Ευγέρου και τον κάνει ένα από τα φαβορί για το ένα από τα δυο εισιτήρια ανόδου στην Α΄κατηγορία.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας και εκτός των 4 τερμάτων που πέτυχαν είχαν και άλλες καλές ευκαιρίες να διευρύνουν το τελικό 4-1!
Έτσι οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου εκτός των τριών βαθμών πήραν και μια άτυπη ρεβάνς της ήττας τους στον αγώνα πρωταθλήματος που ουσιαστικά τους είχε στείλει στην 3η θέση της κανονικής διάρκειας.
Τα γκολ
Στο 17’ ο Γρηγοράτος με ένα εντυπωσιακό σουτ από σαράντα μέτρα θα στείλει την μπάλα στο δεξί «Γ» της εστίας του Κατερέλου για το 1-0. Ήταν ένα εντυπωσιακό γκολ!
Ο Ηλ. Κοσμάτος στο 40’ θα εκμεταλλευθεί το αμυντικό λάθος των «πράσινων» και εύκολα με πλασέ θα στείλει την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα για το 2-0 του Πυλαριακού.
Αυτό θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η ομάδα του Τ. Φωή και συγκεκριμένα στο 52’ θα κερδίσει πέναλτι.
Το εκτελεί ο Μακρίδης και αποκρούει ο Καλιβωκάς, όμως ο διαιτητής κ. Μαγουλάς διατάσσει επανάληψη. Μια απόφαση που έφερε αρκετές διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων.
Στη νέα εκτέλεση, ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα νικήσει αυτή την φορά τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, αφού θα ευστοχήσει, μειώνοντας σε 2-1 και βάζοντας παράλληλα την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι.
Ο Φάντης που μόλις είχε περάσει αλλαγή θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-1 στο 70’ με κοντινή προβολή, μετά από την παράλληλη πάσα του Καππάτου, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη της ομάδας του σε αυτή τη σειρά.
Το τελικό 4-1 για την ομάδα του Κ. Βιτωράτου θα γράψει στο 74’ ο Ηλ. Κοσμάτος με κοντινό πλασέ μετά την εντυπωσιακή ενέργεια του Γρηγοράτου από αριστερά. Ήταν το δεύτερο προσωπικό γκολ του έμπειρου επιθετικού στο παιχνίδι.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς την κα Δ. Ρηγοπούλου και τον κ. Ι. Καλογηρά.
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Καλιβωκάς, Γασπαρής, Σολδάτος, Καππάτος, Κοσμάτος, Νικολοβιένης, Πάπα (68’ Φάντης), Γρηγοράτος (78’ Καβαλλιεράτος), Σταμούλης Π. (75’ Τουλάτος), Ποταμιάνος, Σταμούλης Ν..
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Κατερέλος, Κατσούρης, Απέργης (66’ Πίρρα), Καλογηράτος, Μαρινάκης, Κράλης (56’ Seshaj), Σπαθής, Βοροκλινιώτης, Μακρίδης, Γεωργόπουλος, Γκούβας (46’ Φωής).
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου