Παρασκευή, Απριλίου 13

Pregame 2ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2017 - 2018


Το Σαββατοκύριακο 14-15/4/2018, συνεχίζονται τα playoffs ανόδου του φετινού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν δυο παιχνίδια.
Μια αγωνιστική με πολύ κρίσιμα από βαθμολογικής άποψης παιχνίδια.
Η πρώτη της κανονικής περιόδου και πρωτοπόρος των playoffs ομάδα των Διλινάτων 
Τα δυο σπουδαία παιχνίδια θα διεξαχθούν στα Τζαννάτα και τις Κεραμειές.
Αρχικά το Σάββατο στις 4 και 30 το απόγευμα, οι Πρόννοι θα φιλοξενήσουν τα Φωκάτα, σε ένα σημαντικό, όσο και κομβικό από πλευράς βαθμολογίας παιχνίδι, μιας και οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττα στην πρεμιέρα.
Ο νικητής θα διατηρήσει ελπίδες, ο χαμένος λογικά θα πρέπει να τελειώνει με την υπόθεση τίτλου, ιδιαίτερα αν αυτά είναι τα Φωκάτα.
Την επόμενη ημέρα και την ίδια ώρα, στις Κεραμειές σε ένα επίσης μεγάλο παιχνίδι, στο ντέρμπι της αγωνιστικής, Εικοσιμία και Διλινάτα "συγκρούονται" για το τρίποντο που είναι άκρως αναγκαίο για τη συνέχεια. Αν μάλιστα αυτό συμβεί από πλευράς Διλινάτων, είναι σίγουρο ότι θα τα φέρει ένα βήμα πριν τον στόχο τους.
Και αυτό το Σαββατοκύριακο περιμένουμε να παρακολουθήσουμε σπουδαία παιχνίδια με θέαμα και ποιότητα και γιατί όχι να αρχίσει να διαφαίνεται και η πρωτιά. Μια αγωνιστική που όλα μπορούν να συμβούν και όλα να ξεκινήσουν από το μηδέν!
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  14-4-2018   ώρα: 16:30
Δημοτικό Τζαννάτων
Α.Ο. Πρόννοι - Α.Ο. Φωκάτα
Χρηστάτος
Σπύρος
Κώτσης Γ.
Μενεγάτος Ε.
2.
Κυριακή  15-4-2018   ώρα: 16:30
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Εικοσιμίας - Α.Ο. Διλινάτα
Κώτσης
Γιάννης
Καραίσκος Απ.
Αντωνιάδης Ν.
            
Σάββατο  14/4
Με ένα κομβικό παιχνίδι για την πορεία των δυο ομάδων Πρόννων – Φωκάτων, συνεχίζονται τα playoffs με την 2η και κρίσιμη αγωνιστική τους, το Σάββατο στις 4 και 30 το απόγευμα στα Τζαννάτα.
Οι δυο αντίπαλοι ξεκίνησαν τη σειρά με ήττα και πλέον βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, αφού όποιος χάσει χάνεται, ενώ το ίδιο θα συμβεί και στην περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος, ιδιαίτερα για την ομάδα του Διον. Γαρμπή που θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για την διεκδίκηση του τίτλου.
Σίγουρα όμως και οι γηπεδούχοι, μετά την ήττα τους στις Κεραμιές από την Εικοσιμία την περασμένη αγωνιστική, δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο οποιασδήποτε άλλης βαθμολογικής απώλειας και η νίκη αποτελεί μονόδρομο για το όνειρο της κούπας. 
Παράλληλα θα περιμένουν και το αποτέλεσμα του ντέρμπι των πρωτοπόρων μεταξύ Εικοσιμίας – Διλινάτων, την επόμενη ημέρα στις Κεραμειές που μπορεί να φέρει περισσότερα χαμόγελα.
Έτσι αναμένουμε ένα δυνατό ντέρμπι που μάλλον θα κριθεί στη δύναμη και το πάθος και λιγότερο στην τακτική, αφού το άγχος θα είναι μεγάλο.
Οι Πρόννοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, ενώ επιστρέφει μετά από τιμωρία και το επιθετικό τους όπλο, ο Στ. Μοντεσάντος, γεγονός που λύνει τα χέρια του Δημ. Κουρκουμέλη.
Από την άλλη τα Φωκάτα  με υπομονή θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τους αντιπάλους τους μακριά από την εστία τους και από εκεί και πέρα να πετύχουν το γκολ που θα τους βάλει στο… κόλπο.
Οι φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις:
Και τα δύο παιχνίδια μεταξύ των παραπάνω ομάδων τόσο στα Τζαννάτα, όσο και στις Κεραμειές, ανέδειξαν νικητές τους Πρόννους με σκορ 1-0.
            
Κυριακή 15/4
Η συνέχεια της 2ης αγωνιστικής μεταφέρεται για την Κυριακή, όπου την ίδια ώρα στις Κεραμειές, θα διεξαχθεί ένα ακόμη πολύ κρίσιμο παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να φέρει τη μια ή την άλλη ομάδα πολύ κοντά στον στόχο της, που είναι η κατάκτηση της κούπας, αλλά και της ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Φυσικά μιλάμε για το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Εικοσιμίας – Διλινάτων.
Οι τυπικά γηπεδούχοι της Εικοσιμίας, αν ηττηθούν τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για να μην πούμε ότι και σβήνει το όνειρο.
Έτσι ο στόχος είναι να μην χάσουν και στη συνέχεια να πάρουν το ανώτερο από αυτό το πολύ μεγάλο ντέρμπι, δηλαδή το τρίποντο της νίκης.
Σίγουρα έχουν την εμπειρία να διαχειριστούν ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όσο και την ικανότητα και να διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς, όμως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να το καταφέρουν.
Όσον αφορά την ομάδα του «μεγάλου χωριού», θέλει να διατηρήσει το πλεονέκτημα που με τόσο κόπο κέρδισε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και με μια νίκη, εκτός του ότι θα αυξήσει τη διαφορά από τους «διώκτες» της, θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος για 2η φορά στην ιστορία της (η 1η την περίοδο 2011-2012), παράλληλα με την άνοδο της στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Φυσικά και θέλει το τρίποντο σε ένα τέτοιο παιχνίδι και για αυτό είναι βέβαιο ότι θα αγωνιστεί, όμως δεν χάνεται και με οποιοδήποτε αποτέλεσμα αντίθετα με την αντίπαλο της.
Περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και την ομάδα που θα το θέλει περισσότερο να έχει περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρει.
Οι φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις:
Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων στην κοινή τους έδρα στις Κεραμειές νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Διλινάτων με σκορ 2-1, ενώ στο δεύτερο στο ίδιο γήπεδο οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0). 
            
Η βαθμολογία των playoffs
α/α
Ομάδα
ΑΓ
Ν
Ι
Η
Γκολ
Β
1.
Α.Ο. Διλινάτα
1
1
0
0
2 - 0
7
2.
Α.Ο. Εικοσιμίας
1
1
0
0
2 - 1
4
3.
Α.Ο. Πρόννοι
1
0
0
1
1 - 2
2
4.
Α.Ο. Φωκάτα
1
0
0
1
0 - 2
0
            
 Playoffs ανόδου
3η αγωνιστική 21-22/4/2018
α-α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Πρόννοι
2.
Α.Ο. Φωκάτα - Α.Ο. Εικοσιμίας
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου