Παρασκευή, Απριλίου 20

Pregame 2ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2017 - 2018


Το Σαββατοκύριακο 21-22/4/2018, συνεχίζονται οι αγώνες των playoffs ανόδου του φετινού πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, όπου θα διεξαχθούν και τα δυο παιχνίδια προγράμματος.
Μια αγωνιστική που την περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον και τις τέσσερις ομάδες, άλλες με περισσότερες και άλλες με λιγότερες πιθανότητες να διεκδικούν τα δυο εισιτήρια ανόδου στην  Α' κατηγορία.
 
Η πρωτοπόρος στη σειρά ομάδα του Οδυσσέας Ιθάκης
Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 21/4 πρωί στις 11:00 στον Καραβόμυλο και το άλλο την Κυριακή 22/4 το μεσημέρι στις 12:30, στις Κεραμειές.
Αρχικά στον Καραβόμυλο ανοίγει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στη σειρά με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον γηπεδούχο Πυλαριακό και τον πρωτοπόρο Οδυσσέα Ιθάκης.
Οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη τους επί του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς την 1η αγωνιστική θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους και παράλληλα να εκτοπίσουν από την κορυφή την ομάδα της Ιθάκης.
Οι "κιτρινόμαυροι" του Σταυρού μετά το εκκωφαντικό πέρασμα και τη νίκη τους στα Φαρακλάτα επί της Ευγέρου, έχουν βάλει γερά θεμέλια για το ένα εκ των δυο εισιτηρίων που οδηγούν στην Α' κατηγορία και παράλληλα την κατάκτηση του τίτλου!
Για να συμβεί όμως αυτό, ο δρόμος τους περνάει από τον Καραβόμυλο και ένα ισάξιο αντίπαλο με τους ίδιους στόχους!
Η 2η αγωνιστική συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την Κυριακή 22/4, με ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στις 12:30 το μεσημέρι στις Κεραμειές, όπου ο επικίνδυνος Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς φιλοξενεί την Εύγερο που προέρχεται από ήττα στην πρεμιέρα και θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει στους στόχους της.
Οι "πράσινοι" από την άλλη, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στον Καραβόμυλο, δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο βαθμολογικής απώλειας και θα παραταχθούν με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει ζωντανό το όνειρο.
Αυτή η αγωνιστική, που μπορεί να κρύβει εκπλήξεις, αφού οι χαμένοι χάνονται, την περιμένουμε εξ' ίσου δυνατή και με καλό θέαμα
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  21-4-2018   ώρα: 11:00
Δημοτικό Καραβομύλου
Πυλαριακός - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.
Μαγουλάς 
Σπύρος
Χρηστάτος Σπ.
Ρηγοπούλου Δ.
2.
Κυριακή  22-4-2018   ώρα: 12:30
Δημοτικό Κεραμειών
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς - Π.Α.Ο. Εύγερος
Κώτσης
Γιάννης
Καραίσκος Απ.
Κιόσης Κ.
            
Σάββατο  21/4
Με το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Πυλαριακού – Οδυσσέα, ανοίγει το Σάββατο στις 11 το πρωί στον Καραβόμυλο, το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των playoffs ανόδου, στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.
Ένα μεγάλο παιχνίδι που μπορεί να φέρει ανακατατάξεις στην κορυφή, να δώσει πλεονέκτημα σε κάποιες ομάδες, αλλά και τίποτε.
Πάντως, όπως και να έχει μια νίκη της μιας ή της άλλης ομάδας θα την φέρει πολύ κοντά στην κατάκτηση του ενός εκ των δυο εισιτηρίων που οδηγούν στην Α’ κατηγορία.
Και οι δυο «μονομάχοι» προέρχονται από σημαντικές νίκες στην πρεμιέρα, οι γηπεδούχοι στην έδρα τους επί του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, ενώ οι φιλοξενούμενοι απέδρασαν από τα Φαρακλάτα έχοντας στις… αποσκευές τους ένα τεράστιο «2» επί της Ευγέρου!
Η ομάδα του Κ. Βιτωράτου θέλει τη νίκη που όχι μόνο θα της δώσει το σημαντικό δεύτερο τρίποντο στη σειρά, αλλά παράλληλα θα πιάσει κορυφή, εκτοπίζοντας το αντίπαλο της από αυτή, καταλαμβάνοντας την θέση είτε μόνη είτε ισόβαθμη της Ευγέρου στην περίπτωση που η δεύτερη περάσει νικηφόρα από τις Κεραμειές και τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Από την άλλη για τον ίδιο στόχο θα αγωνιστεί και αυτή του Σπ. Ζερβού, ώστε να συνεχίσει νικηφόρα και στην κορυφή του μίνι πρωταθλήματος των playoffs.
Μάλιστα, αν το καταφέρει, σίγουρα θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα, όχι μόνο για την άνοδο της στην Α’ κατηγορία, αλλά και την κατάκτηση του τίτλου, δεδομένου ότι στη συνέχεια και στον δεύτερο γύρο θα φιλοξενήσει τους διεκδικητές στην έδρα της το Βαθύ.
Περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι που σίγουρα θα έχει αγωνία σε όλο το 90λεπτο και τις δυο ομάδες όπως έδειξαν σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ικανές να διεκδικήσουν τη νίκη!
Οι φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις:
Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων στον Καραβόμυλο, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Πυλαριακού με σκορ 4-3 και ανατροπή, ενώ στο δεύτερο στο Βαθύ ο Οδυσσέας πήρε τη νίκη και μαζί τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια με σκορ 1-0. 
            
Κυριακή  22/4
Η 2η αγωνιστική των playoffs θα συνεχιστεί την επόμενη ημέρα, Κυριακή 22/4 και ώρα 12 και 30 το μεσημέρι στις Κεραμειές, με επίσης ένα σημαντικό παιχνίδι για την πορεία των δυο ομάδων στη συνέχεια και την κατάκτηση κάποιου από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στην Α’ κατηγορία ή ακόμη και του φετινού τίτλου.
Οι "πράσινοι" από την άλλη, όπως προαναφέραμε, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στον Καραβόμυλο, από τον Πυλαριακό, δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο βαθμολογικής απώλειας και θα παραταχθούν με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει ζωντανό το όνειρο.
Φυσικά με ήττα ή ακόμη και ισοπαλία φαίνεται να παίρνει τέλος.
Όμως και οι «πορτοκαλί» των Φαρακλάτων δεν έχουν άλλη επιλογή στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού η εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τον Οδυσσέα, κόστισε το πλεονέκτημα και από εδώ και πέρα κάθε χαμένος βαθμός κοστίζει ακριβά!
Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι με αγωνία και πάθος, το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθεί στο πόσο περισσότερο το θέλουν οι δυο ομάδες, όπως και στην αγωνιστική τους ετοιμότητα.
Το σίγουρο είναι ότι είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει πολλά, όχι μόνο για την πορεία των δυο ομάδων, αλλά και την τύχη της σειράς!
Οι φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις:
Δυο νίκες είχαμε για τους "πορτοκαλί". Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Ευγέρου με σκορ 5-1, όπως και στο δεύτερο στο γήπεδο των Κεραμειών, που επίσης επικράτησαν με σκορ 4-0.
            
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
ΑΓ
Ν
Ι
Η
Γκολ
Β
1.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
1
1
0
0
1 - 0
5
2.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
1
1
0
0
4 - 1
4
3.
Π.Α.Ο. Εύγερος 
1
0
0
1
0 - 1
4
4.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
1
0
0
1
1 – 4
0
            
 Playoffs ανόδου
3η αγωνιστική 28-29/4/2018
α-α
Ομάδες
1.
 Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ. - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
2.
Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου