Τρίτη, Απριλίου 24

Pregame 4ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας 2017 - 2018


Αύριο Τετάρτη 25/4/2018, συνεχίζονται τα playoffs ανόδου του φετινού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας και στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Α' γύρου, θα διεξαχθούν δυο παιχνίδια.
Η πρωτοπόρος των playoffs ομάδα των Διλινάτων φιλοξενεί τους Πρόννους 
Μια αγωνιστική που ξεχωρίζει το ντέρμπι των Τζαννάτων, αλλά και αυτό των Κεραμειών να έχει μεγάλο ενδιαφέρον.
            
Οι διαιτητές δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής από την διοργανώτρια
            
Τετάρτη  25/4
Με το μεγάλο ντέρμπι που διεξάγεται στις 5 το απόγευμα στα Τζαννάτα και την 4η αγωνιστική συνεχίζονται τα playoffs της Α’ κατηγορίας, όπου Πρόννοι, σε ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, φιλοξενούν την αήττητη και δεύτερη ομάδα στη βαθμολογία της σειράς Εικοσιμία.
Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν στη συνέχεια, αφού με διαφορετικό αποτέλεσμα και εάν τα Διλινάτα περάσουν το εμπόδιο των Φωκάτων την ίδια ώρα, θα βρεθούν εκτός στόχου, μιας και θα μείνουν πολύ πίσω βαθμολογικά.
Τα ίδια πάνω – κάτω ισχύουν και για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι με νίκη κάνουν πολύ μεγάλο βήμα για την πρωτιά, αφού θα έχουν περάσει από μια δύσκολη έδρα και μια σημαντική ομάδα, ενώ στη συνέχεια θα τα παίξουν όλα για όλα με τα Διλινάτα.
Η ισοπαλία θεωρούμε ότι δεν βολεύει καμία και ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα φέρει τα Διλινάτα μισό βήμα από την κούπα.
Με νίκη η ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου εκτός του ότι στη χειρότερη περίπτωση δεν χάνει την επαφή της με τα Διλινάτα (έστω και αν επικρατήσουν των Φωκάτων) βγάζει εκτός διεκδίκησης και έναν από τους διεκδικητές.
Περιμένουμε ένα μεγάλο ντέρμπι και τις δυο ομάδες ικανές για κάθε αποτέλεσμα. Το περιμένουμε δυνατό, ενώ σίγουρα οι γηπεδικές συνθήκες (αγωνιστικός χώρος) δεν θα είναι οι καλύτερες κάτι που αναμένεται να επιρρεάσει το παιχνίδι των δυο ομάδων, οι οποίες διακρίνονται για το ποιοτικό τους παιχνίδι.
Οι φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις:
Μία νίκη για τους γηπεδούχους στο ίδιο γήπεδο με σκορ 2-0 και μια ισοπαλία στον δεύτερο γύρο στις Κεραμειές, με σκορ 1-1.
Τέλος στον Α' γύρο των playoffs οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει τη νίκη στις Κεραμειές με σκορ 2-1.
            
Την ίδια ώρα στο γήπεδο των Κεραμειών, θα έχουμε ένα επίσης ενδιαφέρον παιχνίδι με τα Διλινάτα τυπικά γηπεδούχα να φιλοξενούν τα αδιάφορα βαθμολογικά Φωκάτα, σε ένα παιχνίδι που για την ομάδα του «μεγάλου χωριού» δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα, εκτός της νίκης.
Με μια τέτοια εξέλιξη και παράλληλα με ένα βολικό αποτέλεσμα από τα Τζαννάτα, θα έχει κάνει το μεγαλύτερο μέχρι τώρα βήμα της για την κατάκτηση της κούπας και την άνοδο της στα «σαλόνια» της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Φυσικά και δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι, αφού η ομάδα της Λακήθρας, όπως έδειξε και με την Εικοσιμία την περασμένη αγωνιστική, μπορεί να μην έχεις ελπίδες για το πρωτάθλημα, ωστόσο το παλεύει και αγωνίζεται με πάθος, ώστε να πάρει μια νίκη σε αυτή την σειρά, κάτι που δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα.
Το περιμένουμε και αυτό το παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού το αποτέλεσμα του μπορεί να κρίνει πολλά για τη συνέχεια των playoffs και την εξέλιξη του, τις δυο τελευταίες αγωνιστικές.
Το σίγουρο είναι ότι μπορούν να ξεκαθαρίσουν πολλά με την λήξη της 4ης αγωνιστικής και το τι πρέπει να περιμένουμε μέχρι το φινάλε.
Οι φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις:
Μία νίκη για τους φιλοξενούμενους στον πρώτο γύρο στις Κεραμειές, με σκορ 1-0 και μια για τους γηπεδούχους στο ίδιο γήπεδο και στον δεύτερο γύρο με σκορ 2-1.
Τέλος στον Α' γύρο των playoffs οι γηπεδούχοι, είχαν πάρει τη νίκη με σκορ 2-0.
            
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
ΑΓ
Ν
Ι
Η
Γκολ
Β
1.
Α.Ο. Διλινάτα
3
1
2
0
4 - 2
9
2.
Α.Ο. Εικοσιμίας
3
2
1
0
5 - 2
8
3.
Α.Ο. Πρόννοι
3
1
1
1
4 - 4
6
4.
Α.Ο. Φωκάτα
3
0
0
3
1 - 6
0
            
 Playoffs ανόδου
5η αγωνιστική 28-29/4/2018
α-α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Φωκάτα - Α.Ο. Πρόννοι
2.
Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Εικοσιμίας
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου