Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 1

Το μεταγραφικό "μπαμ" του καλοκαιριού στην Ιθάκη..... Ενισχύονται σημαντικά οι "κιτρινόμαυροι" του Οδυσσέα


Το μεγάλο «μπαμ» έρχεται από την Ιθάκη και συγκεκριμένα από την Βόρεια και τον τοπικό Οδυσσέα, με μια μεταγραφή που σίγουρα θα συζητηθεί. Μια μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση, μιας και πρόκειται για ένα από τα πιο δυνατά ονόματα του τοπικού ποδοσφαίρου.
Πρόκειται για τον Θανάση Τούρλα, ο οποίος μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον Παγκεφαλληνιακό, προτίμησε την δική του... περιπέτεια στο νησί του Οδυσσέα και την ομώνυμη ομάδα, αναζητώντας την ποδοσφαιρική του Ιθάκη.
Ο πρώην αρχηγός του Παγκέ, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού είναι γνωστή και αναγνωρισμένη η αξία του και ο Οδυσσέας με αυτή την υπέρβαση ανεβαίνει αγωνιστικά επίπεδο, κάνοντας παράλληλα τους ανθρώπους, αλλά και τους φίλους της ομάδας να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, έχοντας πίστη ότι η παραμονή των «κιτρινόμαυρων» θα είναι πολύ σύντομη στο πρωτάθλημα της «μικρής» κατηγορίας.
Εδώ να πούμε ότι ο Θανάσης Τούρλας είχε πολλές προτάσεις από ομάδες της Α’ κατηγορίας, όμως προτίμησε την Ιθάκη και τον Οδυσσέα. Ένα νοικοκυρεμένο Σωματείο από όλες τις απόψεις.

1 σχόλιο: