Τρίτη, Ιανουαρίου 2

Ποδαρικό με μια σπουδαία μεταγραφή για τους πρωτοπόρους Πρόννους


Με μια εντυπωσιακή μεταγραφή έκαναν ποδαρικό στο 2018 οι φιλόδοξοι και πρωτοπόροι της Α’ κατηγορίας Πρόννοι.
Σήμερα (αν και «ψηνόταν» μέρες), ολοκληρώθηκε το deal και πλέον ο Κυριάκος Στάβερης αποτελεί μέλος της ομάδας το Δημ. Κουρκουμέλη.
Τα λόγια περιττεύουν, ούτε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον υψηλόσωμο 32αρη επιθετικό, αφού είναι γνωστή η ποδοσφαιρική του αξία αλλά και η ευκολία που βρίσκει τα αντίπαλα δίχτυα!
Οι Πρόννοι είναι σίγουρο, ότι βρήκαν στο πρόσωπο του Κυριάκου Στάβερη τον άνθρωπο που θα βοηθήσει στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν τη φετινή «κούπα, αφού αναμένεται να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην κορυφή της επιθετικής γραμμής των «κιτρινοπράσινων» των Πρόννων.
Ο πρώην πια ποδοσφαιριστής του Ηρακλή στο παρελθόν έχει ξαναφορέσει τη φανέλα των Πρόννων, ενώ έχει αγωνιστεί και με αυτή της Α.Ε. Κεφαλονιάς την περίοδο 2013-2014, όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα εκείνης της χρονιάς!
Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ο Κυριάκος Στάβερης έκανε αποκλειστικά στο Sportsthea την παρακάτω δήλωση:
«Καταρχάς να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο...
Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα των Πρόννων, γιατί έχει προσδοκίες για μεγάλα πράγματα και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ στην προσπάθεια αυτή.
Επίσης θέλω να πω ένα ευχαριστώ στην πρώην μου ομάδα, τον Α.Ο. Ηρακλή, για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια και να ευχηθώ καλή τύχη και καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της χρονιάς» ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου